Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie bakłażana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
200 g
Składniki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
200 - 250 g bakłażana pokrojonego na 2-3 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2.3 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
476.3 kJ /
113.9 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie szparagów
20min
Rumienienie cukinii
20min
Rumienienie papryki
20min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Rumienienie pieczarek
25min
Rumienienie 200 g pora
20min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min